Vabimo vas na predavanje z izkustveno delavnico

KORAKI DO ZDRAVJA IN VITKE POSTAVE

–         Kakšne so lahko posledice potlačenih čutenj : strahu, jeze, sramu, gnusa, žalosti?

–         Kaj so vzroki in kakšne so posledice »čustvenega prenajedanja«?

–          Kakšne so čustvene, telesne potrebe in duhovne potrebe? Kako jim lahko zadostim?

–          Zakaj mi v preteklosti kljub številnim poskusom ni uspelo obdržati željene postave?

–          Kakšen življenjski slog me vodi do zdravja in vitalnosti?

–          Kakšne izzive mi prinaša sedanji trenutek?

Skozi predavanje s izkustvenimi delavnicami  bomo iskali odgovore na zgornja vprašanja in si utirali nove poti do zdravja in vitalnosti. Razmišljali bomo o  številnih  vprašanjih  in se bogatili z novimi sodobnimi spoznanji na področju psihologije, nutricistike in gibanja.

Teme:samomotivacija kot pomemben dejavnik uspeha; prenajedanjeali nezdravo prehrajevanjekot posledica čustvenih stisk; prisluhnimo telesu in spoznajmo njegov  jezik čutenj in senzacij; z ustrezno prehrano do zdravja in vitalnosti; prehranska dopolnila: da ali ne; moj življenjski slog in načrtovanje ustrezne telesne aktivnosti; pomen sproščanja pri obvladovanju stresa; delavnica ABC zdrave telesne vadbe v kombinaciji s sprostitvenim programom; zdravje iz narave –temeljne smernice za pripravo zdravih in uravnoteženih obrokov.

Predavanje z izkustveno delavnico bo potekalo 14. 9. 2019 od 9.00 do 16.00 ure na Čufarjevi cesti 5, Univerzitetnem rehabilitacijskem inštitutu Soča, Centru za poklicno rehabilitacijo – enota Maribor.

Zaradi interaktivnega  in aktivnega dela na sebi je skupina omejena, zato pohitite s prijavami. Prijave zbiramo do 7. 9. 2019, na številko 041/924-078 ali pa se prijavite na pvita@siol.com

Cena šest urnega predavanja z izkustveno delavnico znaša 85€ na osebo. V ceno je vključeno izvedba tečaja, testiranje stopnje zaznanega stresa preko biofeedback naprave, prigrizki in pijača ob odmorih, kosilo, gradivo.

Vljudno vabljeni!