Vabimo vas na predavanje z izkustveno delavnico

OBVLADAJMO STRES
SODOBNI PRISTOPI IN STRATEGIJE PRI SPOPRIJEMANJU S STRESOM


– meritev in informativno klinično oceno na biofeedbeck napravi,
– seznanitev z različnimi tehnikami sproščanja,
– praktične vaje možganske telovadbe, čuječnosti, asertivne komunikacije, terapevtskega dihanja in sprostitvenih tehnik.

Današnji čas prinaša številne stresne dogodke. Ob neustreznem spoprijemanju s stresom se pojavlja negativni stres in njegovi škodljivi učinki lahko negativno vplivajo na počutje, na odnose v družini, v delovnem kolektivu in v skrajnih primerih povzroči telesne bolezni ter psihične motnje. Zato je temeljnega pomena, da poznamo in obvladamo ustrezne tehnike za zmanjšanje/odpravo stresa.

Na predavanju z izkustveno delavnico bomo uvodoma opravili pri vsakem udeležencu brezplačno testiranje stopnje zaznanega stresa preko biofeedback naprave, nato bomo podrobneje spoznali teoretične osnove sodobnih pristopov in strategij pri spoprijemanju s stresom. V nadaljevanju sledi seznanitev z teoretičnimi spoznanji in praktičnimi vajami iz možganske telovadbe, čuječnosti, asertivne komunikacije, dihalnih vaj in sprostitvenih tehnik. Na ta način bodo udeleženci pridobili temeljna teoretična znanja in praktične izkušnje, ki jim bodo pomagale pri spoprijemanju s stresom v različnih situacijah in življenjskih izzivih.

Predavanje je namenjenoosebam, ki:
– želijo obvladati stres, jezo, tesnobo, preprečiti izgorelost,
– se soočajo z izgorelostjo,
– se soočajo s čustvenimi stiskami,
– jih pestijo duševne stiske: tesnobne motnje, depresija,
– se soočajo z motnjami spanja,
– želijo izboljšati svoje počutje in zdravje ter življenjski slog,
– želijo dosegati odličnost v svojem poklicu,
– želijo suvereno javno nastopati,
– imajo želijo po osebnostnem razvoju in duševni rasti.

Predavanje z izkustveno delavnico bopotekalo 25. 4. 2020 od 9.00 do 16.00ure na Čufarjevi cesti 5, Univerzitetnem rehabilitacijskem inštitutu Soča, Centru za poklicno rehabilitacijo – enota Maribor.

Zaradi interaktivnega  in aktivnega dela na sebi je skupina omejena na deset udeležencev. Prijave zbiramo do 15. 4. 2020, na številko 041/924-078 ali pa se prijavite na pvita@siol.com.

Cena šest urnega predavanja z izkustveno delavnico znaša 85€ na osebo. V ceno je vključeno testiranje stopnje zaznanega stresa preko biofeedback naprave, izvedba predavanja z delavnico, prigrizki in pijača ob odmorih, kosilo, gradivo.

Vljudno vabljeni!